top of page

Zadels

Onze zitoplossingen zijn niet alleen mogelijk voor mensen die een nieuwe fiets kopen, maar ook voor klanten die reeds in het bezit zijn van een fiets. Op basis van uw huidige of nieuwe fiets wordt de fietsmeting en zadeldrukmeting gedaan. 

Hierbij meten we wat voor u het meest ideale zadel is van ieder merk. Wij hebben door onze jarenlange ervaring en vele metingen zelf zitoplossingen ontwikkeld voor ieder probleem. 


Onze visie is, dat iedereen zonder pijn op zijn fiets zou moeten zitten. Dit betekent dat wij ook - met een grote keuze uit medische zadels - mensen kunnen helpen, die operaties hebben gehad en geen standaard zadel kunnen verdragen!

Onze 'Best-sellers'

Bildschirmfoto 2021-04-30 um 12.24.03.pn

Vario Comfort Soft

Een zadel voor alle zitbreedtes! 

Het verstelbare systeem van het VARiO-zadel is een uniek systeem dat het mogelijk maakt de breedte van het zadel individueel aan de anatomie van de fietser aan te passen.


Tegelijkertijd, de best mogelijke verlichting in de volledige genitale zone, zonder de geleidende functie van de neus te moeten opgeven.


De bepalende factor is de afstand tussen de zitbeenderen en het gewenste reliëf in het genitale gebied.

Bildschirmfoto 2021-04-30 um 13.00.02.pn

AdSportivo

Voor ambitieuze fietsers!

Het unieke GEL3S-systeem is speciaal ontwikkeld om actief en pijnvrij fietsen mogelijk te maken. Dankzij het zweefsysteem tussen comfortschuim en gel-inlegzool ontstaan er geen onaangename drukpunten meer, omdat het gewicht van de fietser voortdurend wordt verplaatst.

wings 4er_v1_current.jpg

Wings WS

Aanpassing aan de natuurlijke trapbeweging

Het Wings-systeem is speciaal ontwikkeld om comfortabel en pijnvrij fietsen mogelijk te maken. Het beweeglijke systeem en de speciale zadelvorm passen zich aan de natuurlijke trapbeweging aan en zorgen zo voor een optimale bloedcirculatie in het genitale gebied, verminderen onaangename zadeldruk en klachten van gevoelloosheid en mobiliseren tegelijkertijd de tussenwervelschijven.

Bildschirmfoto 2021-04-30 um 13.06.00.pn

Hybrid 

De Intelligente

  • hoog zitcomfort, het intelligente Sensitive Foam System zorgt voor maximale drukontlasting van de zitbeenderen

  • flexibele, dynamisch beweegbare zadelschaal

  • Bovenmateriaal : microvezel

  • 100 % waterafstotend

  • Aerozone voor extra verlichting van  stuitbeen en genitaliën

  • handmade

Bildschirmfoto 2021-05-10 um 12.42.03.pn

4 weken test- en ruilgarantie 

bottom of page