top of page

DE ZADELEXPERTS voor ondernemers

.

“Ergonomie streeft naar het zodanig ontwerpen van gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken dat de

 

veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen wordt bevorderd”

                                                                                        

 (bron: Nederlandse Vereniging voor Ergonomie)

De fiets heeft zich vandaag de dag tot een lifestyle-product geëvolueerd. En daarmee is ook de vraag naar bijbehorende gezondheidsaspecten toegenomen. Meer dan 80% van alle fietsers ervaren klachten tijdens of na het fietsen, zoals een pijnlijke zit, rug- en nekklachten, slapende handen en vingers of prostaatproblemen. Vandaag de dag onderschat men de schakel van dit grote aantal problemen met een verkeerde zithouding op de fiets. DeZadelexperts zijn 10 jaar geleden begonnen met een totaalconcept op de markt te brengen voor het effectief oplossen van deze zitproblemen op de fiets. Het resultaat hiervan is tot stand gekomen door intensieve samenwerking met medici, fysiotherapeuten, urologen en sportprofessionals. Het door ons ontwikkelde shop in shop concept biedt een adequate oplossing en preventie van deze pijnklachten.

Vanwege de steeds stijgende vraag van eindklanten uit allerlei landen, zoeken deZadelexperts nu ook internationaal partners. Binnen een kort tijdbestek van 5 jaar hebben zich meer dan 55 ondernemers uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gemeld, die met ons samenwerken en ons concept actief aanbieden. 

Het concept bevat o.a.:

  1. Zadelspecialisme: Zadeldrukmeting, Bikefitting en zadelverkoop

  2. Extra verkoop uit (ergonomisch) assortiment: zadelpen, handgrepen e.a.

  3. Optimale fietshouding: individuele fietsafstelling als extra service bij verkoop nieuwe fietsen

  4. Wij ondersteunen u hierbij met winkelinrichting, training & scholing, verkoop en marketing, techniek en service

 

Het systeem is zo ontwikkeld, dat we niet alleen wedstrijdfietsen maar ook Stadfietsen, Hybridefietsen, Cross overfietsen, Vakantiefietsen/Trekking fietsen, MTB/ATB zoals Racefietsen goed kunnen instellen.

bottom of page